O nama

Kompanija SANJA osnovana je još 1991. godine sa ciljem proizvodnje i prodaje ženskih čarapa. U proteklih 16 godina, uprkos teškim uslovima za poslovanje, uspeli smo da se razvijemo u lidera na domaćem tržištu i ustalimo kao dobro poznati, pouzdani brend.

Fabrika Sanja Naš cilj je proizvodnja visoko kvalitetnih proizvoda koji pre svega pružaju komfor i prijatan osećaj, toplu i zdravu zaštitu, sportsku i rekracionu inspiraciju, ali i ne manje važan moderan dizajn i eleganciju.

Svi naši proizvodi su proizvedeni od najboljih materijala. Od klasičnih najlona, do skupljih mikrofibera, likri i elastičnih tkanina - izbor materijala je uvek od najvećeg značaja.

Detalj iz fabrike Sanja Prioritet u našoj kompaniji je modernizacija proizvodnje i implementacija najnovijih znanja i tehnologija tokom dizajniranja, razvoja i proizvodnje novih artikala. Tokom godina ostvarili smo saradnju sa vodećim italijanskim firmama proizvođačima mašina i prediva, nephodnih za proizvodnju najmodernijih i najzahtevnijih artikala.

Konci Kompanija Sanja trenutno proizvodi i prodaje ženske, dečije i muške čarape u više različitih kolekcija. Pored toga, proizvodimo artikle za privatne robne marke što predstavlja značajan udeo u našoj proizvodnji.

Naša kompanija teži da postane neodvojiv saputnik moderne civilizacije. Da bi to postigli, usvajamo i pratimo internacionalne standarde kvalitetne proizvodnje, prodaje i poslovne efikasnosti. Probajte nas, nećemo Vas razočarati.

Principi koji su osnova našeg uspeha:

 • Kvalitet

  Naš vodeći princip je ostvarivanje kvaliteta, pružiti kupcu istinsku vrednost u zamenu za njegov novac.

 • Uzajamno zadovoljstvo

  Da bi postojao reciprocitet, korist mora biti obostrana. Samo na taj način možemo da trajemo u vremenu.

 • Efikasnost

  Mi ulažemo u naše resurse, ne traćimo vreme i radimo ono što umemo da radimo najbolje.

 • Perspektiva

  Mi imamo mogućnosti da ulažemo u sopstvenu budućnost. Svaki dan sve više napredujemo kako bi sačuvali tu mogućnost.